Прикордонники

Прикордонники "завернули" п’ятьох російських байкерів

Укрінформ
Прикордонники Чернігівського загону за результатами перевірки у пункті пропуску "Нові Яриловичі" не пропустили через державний кордон 5 громадян Росії на мотоциклах.

Про це інформує ДПСУ.

"Під час проходження прикордонного контролю росіяни не змогли підтвердити мету своєї поїздки та перебування в Україні, тому на підставі п.4 ст.8 закону України "Про прикордонний контроль" їм було відмовлено у в’їзді", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що по всій лінії кордону вживається комплекс випереджувальних заходів з недопущення ввезення в Україну зброї, боєприпасів, вибухівки, інших засобів терору, а також в’їзду в Україну чи транзитного проїзду осіб із сепаратистськими та екстремістськими настроями, котрі можуть дестабілізувати ситуацію в нашій країні: "Зокрема, це стосується і осіб на мотоциклах, котрі відносяться до байкерського руху".

"Варто зауважити, що у цьому році через державний кордон прикордонники не пропустили 27 байкерів та мототуристів. Із них 16 - громадян Росії, 12 - громадян Білорусі та 1- громадянин Молдови", - додали в ДПСУ. 

Фото: Sputnik/Scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-