Суд арештував фігуранта

Суд арештував фігуранта "справи 2 травня" Мефьодова на 50 днів

Укрінформ
Малиновський райсуд міста Одеси змінив запобіжний захід фігуранту справи «2 травня» росіянину Євгенію Мефьодову з домашнього арешту на тримання під вартою строком на 50 днів, до 26 липня.

Це було зроблене у рамках справи про звинувачення в погрозах на адресу головного свідка обвинувачення, передає Громадське.

За даними слідства, 26 травня за допомогою месенджера «Viber», Мефьодов надіслав свідку у справі Олександру Посміченку повідомлення з погрозами вбивства: «Хохол, я тобі обіцяв, що завалю, а ти мені не вірив. Завтра мені змінять запобіжний захід і я вийду на свободу, чекай в гості».

Це трактувалось як погроза на основі національної нетерпимості.

7 червня в Апеляційному суді Одеської області Мефьодов був затриманий в прямо залі суду. Росіянина взяли під варту через дзвінок до райвідділу одного з присутніх в залі, котрий заявив, що Мефьодов нецензурно висловлювався.

Нагадаємо: за 5 годин до цього апеляційний суд Одеської області змінив Мефьодову запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. Внаслідок такого рішення, учасники «Правого сектора» та одеської «Самооборони Майдану» забарикадувалися в суді на кілька годин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-