Українські прикордонники поїхали до Франції на спецоперацію

Українські прикордонники поїхали до Франції на спецоперацію "Єврокубок 2016"

Укрінформ
Представники Державної прикордонної служби України братимуть участь у проведенні спеціальної операції "Єврокубок 2016" в ході якої вони нестимуть службу в аеропортах Парижа, Марселю, Ліона та Лілля.

Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час чемпіонату Європи з футболу, який проходитиме з 10 червня по 10 липня 2016 року, сектор авіаційної безпеки Європейської агенції з управління оперативним співробітництвом на зовнішніх кордонах (FRONTEX) буде проводити операцію "Єврокубок 2016". Її мета - підвищення рівня безпеки на чемпіонаті Європи з футболу. Для участі у ній були запрошені і прикордонники з України", - йдеться в повідомленні.

В відомстві зазначають, що українська прикордонна делегація є однією із найбільших за кількістю запрошених фахівців, адже досвід, який був набутий українськими прикордонниками під час проведення Євро-2012, дуже важливий для колег із Франції.

Загалом у чемпіонаті візьме участь 24 команди, які проведуть 51 гру на десяти стадіонах 9 міст Франції. Всього очікується 2,5 млн глядачів на стадіонах та близько 7-8 млн вболівальників у фан-зонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-