Муженко відсторонив від роботи командирів загиблого призовника

Муженко відсторонив від роботи командирів загиблого призовника

Укрінформ
Командира військової частини в селищі Семиполки на Київщині, де за нез'ясованих обставин загинув 32-річний призовник, та командира підрозділу усунуто від виконання службових обов'язків до завершення розслідування.

Таке рішення ухвалив нНачальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил генерал армії Віктор Муженко, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Виникли сумніви в об’єктивності розслідування, яке проводилося у військовий частині. Тому було прийнято рішення усунути з посади командира частини та командира підрозділу до закінчення слідства", – сказав Муженко.

Він наголосив, що особисто контролюватиме, аби військова служба правопорядку у ЗСУ об’єктивно розслідувала обставини та причини смерті солдата Ігоря Тимощука.

Як повідомляли ЗМІ, 32-річного Ігор Тимощук був доправлений до Головного військового клінічного госпіталю м.Києва у стані коми з військової частини у Семиполках Броварського району. За кілька днів, 31 травня, він помер, так і не прийшовши до тями.

Рідні загиблого 32-річного хлопця стверджують, що Ігоря жорстоко побили у частині, внаслідок чого він помер, і кажуть, що в нього був постійний конфлікт із командиром роти. Проте у військовій частині стверджують, що солдат у нападі епілепсії впав сам, розбив голову та помер.

Нині обставини загибелі солдата з'ясовують судмедексперти та слідчі військової прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-