Понад 500 людей подали заяви на роботу в НАЗК

Понад 500 людей подали заяви на роботу в НАЗК

Укрінформ
Понад 500 осіб з усієї країни подали заяви на конкурс до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) при загальній кількості 167 вакантних посад.

Про це у Facebook повідомило Національне агентство з питань запобігання корупції.

Як зазначається, конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців у Національне агентство з питань запобігання корупції був оголошений 29 квітня 2016 року та тривав до 29 травня. Протягом місяця всі охочі могли подати документи на вакансії в департаменти НАЗК на будь-які посади – починаючи від вакансії директора департаменту та закінчуючи провідним спеціалістом.   

Як відомо, НАЗК є центральним органом виконавчої влади України зі спеціальним статусом, який забезпечує формування та реалізацію державної антикорупційної політики. Одним із основних завдань НАЗК є контроль та перевірка декларацій всіх державних службовців і стилю їх життя, розкриття будь-якої інформації з приводу фактів корупції чи зловживання посадою.

Запуск роботи антикорупційного агентства був однією з вимог Європейського Союзу щодо безвізового режиму з Україною.

Головою НАЗК є Наталія Корчак. До керівного складу Національного агентства також входять: Олександр Скопич, Руслан Рябошапка та Руслан Радецький. Наразі ще одна вакансія члена Агентства є вільною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-