В Україні стартує ЗНО з п'яти іноземних мов

В Україні стартує ЗНО з п'яти іноземних мов

Укрінформ
У п'ятницю, 3 червня, розпочинається друга хвиля зовнішнього незалежного тестування. Тести складатимуть з російської, іспанської, англійської, німецької та французької мов.

Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти.

"3 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з російської мови, 6 червня – з іспанської, 7 червня – з англійської, 8 червня – з німецької, 9 червня – з французької мов. Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО зазначили, що до здачі тестів з цих предметів допущені абітурієнти, які подолали поріг "склав/не склав" з ЗНО з української мови та літератури, який в цьому році дорівнює 23 балам.

Відтак на інформаційних сторінках учасників ЗНО, які набрали необхідну кількість балів, вже розміщено запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з решти предметів.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред'явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-