Українські прикордонники виявили наркотрафік з Південної Америки до Європи

Українські прикордонники виявили наркотрафік з Південної Америки до Європи

Укрінформ
Представники Держприкордонслужби України допомогли колегам з ЄС виявити наркотрафік, внаслідок чого у порту міста Роттердам (Нідерланди) було вилучено 160 кг кокаїну.

Про це повідомив на брифінгу в Укрінформі помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян. 

"Кілька тижнів тому оперативно-розшуковим підрозділам Державної прикордонної служби України вдалося отримати інформацію про існування наркотрафіку з Південної Америки до Західної Європи. Прикордонникам вдалося встановити ряд осіб, причетних до міжнародного злочинного угруповання, а також отримати достовірну інформацію про дату та спосіб відправки до Європи великої партії кокаїну (близько 160 кг) на судні "CAROLINA STAR" (прапор Ліберії)", - повідомив Слободян.

У рамках оперативної взаємодії із колегами із країн ЄС українські прикордонники поінформували про дану поставку Європол. У листі була надана інформація щодо судна, особистих даних наркокур’єра (громадянина України) та навіть ймовірних місць облаштування тайників.

1 червня 2016 року за інформацією, наданою представниками Європолу, у порту міста Роттердам (Нідерланди) правоохоронцями під час огляду судна "CAROLINA STAR" виявлено та вилучено близько 160 кг кокаїну.

Тривають подальші спільні заходи, спрямовані на встановлення повного кола причетних осіб (у тому числі громадян України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-