Києвом уперше пройде міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім'ї

Києвом уперше пройде міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім'ї

Укрінформ
У столиці 4 червня вперше відбудеться міжконфесійна хода, що буде присвячена захисту прав дітей та сім'ї.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у четвер заявив секретар Священного синоду Української православної церкви Київського патріархату архієпископ Євстратій.

“Для Всеукраїнської Ради Церков це є перший подібний захід. ВРЦ відзначає цього року 20 років свого існування. Минулого тижня на вихідних по багатьох містах України, обласних центрах відбулися місцеві подібні заходи. І хода, яка відбудеться 4 червня, є кульмінацією загальноукраїнської акції, присвяченої традиційному дню захисту дітей”, - сказав архієпископ Євстратій.

Він додав, що мета цієї ходи полягає в тому, щоб “ще раз нагадати, що сімейні цінності - це є благо для суспільства і держави”.

“Ця хода, яку Всеукраїнська Рада Церков організує, не є заходом політичним. Проходимо мирно”, - зазначив голова Оргкомітету всеукраїнської ходи ВРЦіРО Матеуш Адамскі. Він розповів, що збір учасників розпочнеться о 10:00 на Софіївській площі, колона  вирушить до Європейської площа - по вулиці Володимирській, вулиці Богдана Хмельницького і по Хрещатику.

 Як додав перший заступник голови Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів Ігор Бандура, організація такої ходи в Україні - це тільки частина тієї роботи, яку можуть робити церкви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-