За громадських

За громадських "контролерів" НАБУ українці можуть проголосувати в інтернеті

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України відкрило сторінку для інтернет-голосування за кандидатів до Ради громадського контролю при НАБУ у 2016 році.

Про це повідомляється на сайті відомства

"Рейтингове інтернет-голосування проводиться протягом 12 годин через веб-сайт Національного антикорупційного бюро України - 2 червня 2016 року з 9:00 до 21:00", - йдеться у повідомленні.

Так, Рада громадського контролю формується у складі 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу. Конкурс з формування складу Ради проводиться шляхом рейтингового інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.

"Будь-який громадянин, який проживає на території України, має право взяти участь у рейтинговому інтернет-голосуванні. Кожен виборець може проголосувати лише один раз і не більше ніж за п'ятнадцять кандидатів. З метою запобігання повторного голосування охочим взяти участь у рейтинговому інтернет-голосуванні буде запропоновано пройти ряд перевірок, підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону. На проходження перевірок і обрання кандидатів відводиться 15 хвилин. Якщо Ви не встигли проголосувати, спробу можна повторити за 5 хвилин", - зауважили у НАБУ.

За результатами конкурсу з формування складу Ради громадського контролю директор Національного антикорупційного бюро України розміщує на офіційному веб-сайті НАБУ оголошення про результати рейтингового голосування із зазначенням кількості голосів, поданих за кожного кандидата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-