У Києві взяли наймолодшого

У Києві взяли наймолодшого "злодія в законі"

Фото, відео
Укрінформ
Оперативники затримали у Києві наймолодшого "злодія у законі". Нині 24-річний іноземець чекає депортації з території України.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у м.Києві. 

"Отримавши оперативну інформацію, ми затримали іноземця, 1992 року народження", - зазначив начальник Голосіївського управління поліції Денис Ярославський.

За його словами, "цей молодик - справжній "злодій у законі", який жодного разу не відбував покарання у місцях позбавлення волі".

"Його "коронація" відбулася у грецькому містечку в 2013 році, коли йому було 20 років. Представники Державної міграційної служби в Голосіївському районі встановили, що іноземець проживає на території України за підробленими документами. За рішенням суду чоловіка направлено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Зараз готуються документи для його депортації та заборони в'їзду на територію України", - підкреслив Ярославський.

Поліцейські проводять перевірку на причетність затриманого до вчинення ним правопорушень на території міста Києва та України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-