На Міжнародний центр миротворчості та безпеки виділять ще півмільярда

На Міжнародний центр миротворчості та безпеки виділять ще півмільярда

Укрінформ
Професіоналізація української армії та покращення бази полігонів - це пріоритетне завдання, визначене Президентом.

Про це міністр оборони Степан Полторак заявив у понеділок на робочій нараді щодо подальшого розвитку та удосконалення навчальної та матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки та його структурних підрозділів, інформує Урядовий портал.

«Однією з головних цілей Стратегічного оборонного бюлетеня є професіоналізація української армії. Президент України поставив чітке завдання та визначив пріоритет щодо необхідності удосконалення навчальної та матеріально-технічної бази полігонів Збройних Сил України. А саме – створення відповідної інфраструктури, будівництва казармених приміщень та службового житла для військових, які постійно перебувають на полігонах. Для виконання цих завдань до кінця 2020 року буде виділено 500 мільйонів гривень на покращення навчальної та матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки за стандартами НАТО», – наголосив Полторак.

Він заслухав командувача Сухопутних військ генерал-лейтенанта Сергія Попко, начальника Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенанта Павла Ткачука, а також керівників відповідних підрозділів, які доповіли конкретні плани щодо виконання завдань керівництва держави.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-