Муженко зняв погони з військових-хабарників

Муженко зняв погони з військових-хабарників

Укрінформ
Голова Генштабу Віктор Муженко позбавив військових звань співробітників військової комендатури у Волновасі за отримання хабаря.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Завершено службове розслідування за фактом вимагання та отримання хабара у розмірі 6000 грн. військовослужбовцями військової комендатури м. Волноваха капітаном Машкіним А.А. та старшиною Брудковим К.О", - написав Муженко.

"Прийняв рішення щодо позбавлення військових звань вищезазначених військовослужбовців. Їхню подальшу долю визначить суд, а найближчі 60 діб хабарники проведуть за гратами", - додав він.

Як повідомлялося, 26 травня Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою Маріупольського гарнізону затримала на хабарі співробітників військової комендатури.

За непритягнення до кримінальної відповідальності за хуліганство офіцер та сержант військової служби правопорядку вимагали у військовослужбовця ЗСУ, який проходить службу в АТО на Донеччині, неправомірну вигоду у розмірі 6 тисяч гривень.

При отриманні останніх 4 тисяч гривень неподалік адмінбудівлі комендатури у Волновасі обох затримали співробітники Управління СБУ в Донецькій області. Вимагачі намагалися чинити опір.

При обшуках їх робочих кабінетів вилучено три РПГ-26, сім РГД, дев'ять Ф-1, три протитанкові міни, 25 сигнальних ракет, 5 димових шашок, 2700 набоїв до вогнепальної  зброї, два штик-ножі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-