Розвідка назвала імена та адреси росіян, які готують снайперів в ОРДЛО

Розвідка назвала імена та адреси росіян, які готують снайперів в ОРДЛО

Укрінформ
Підготовкою снайперів і зв'язківців окупованому Донбасі здійснюють російські офіцери – вихідці з Криму та Білорусі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, підготовку снайперів здійснюють російські інструктори в навчальних центрах в Іловайську та Луганську, а також на полігонах Кадамовський та Кузьмінський Ростовської області РФ.

В окупованому Новоазовську Донецької області снайперів і зв'язківців готує уродженець Криму, випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища старший лейтенант Решетілов Микола Миколайович, 1989 року народження, який прописаний у Кубинці Московської області (подається точна адреса).

Командиром групи радіозв'язку роти спецпризначення є старший лейтенант Стецько Олександр Олександрович. Він народився у місті Осиповичі Могилевської області Білорусі, закінчив Новочеркаське вище військове командне училище зв'язку, прописаний у будинку, сусідньому з попереднім фігурантом.

Загалом за безпосередньої участі офіцерів 45-ї окремої бригади Спеціального призначення ПДВ РФ на території України підготовлено більше 100 снайперів, диверсантів розвідувальних підрозділів та фахівців спеціального радіозв’язку, повідомляє українська розвідка і нагадує, що командиром цієї бригади є полковник Паньков Вадим Іванович, який свого часу проходив службу у Збройних Силах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-