У ДСНС закликають дбати про безпеку своїх дітей під час канікул

У ДСНС закликають дбати про безпеку своїх дітей під час канікул

Укрінформ
Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликають батьків дбати про безпеку своїх дітей під час літніх канікул.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"ДСНС України вкотре звертається до батьків з проханням дбати про безпеку своїх дітей під час літніх канікул. Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, тощо. Знайдіть кілька хвилин на розмову з дітьми про елементарні правила безпеки під час перебування вдома", - йдеться у повідомленні.

Крім того, рятувальники радять батькам розповісти малюкам або нагадати старшим дітям, що у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером "101".

Також у ДСНС нагадують, що під час відпочинку біля водойми небезпечно залишати дітей без нагляду дорослих.

Щороку в Україні виникають тисячі пожеж, інших надзвичайних подій, на яких гинуть сотні людей, у тому числі дітей. Так, від початку 2016 року на пожежах загинуло вже 22 дитини, на водоймах - 28. Зазвичай більшість трагічних випадків виникає саме тоді, коли діти залишаються без нагляду дорослих, зазначили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-