ГПУ сподівається, що Печерський суд арештує майно

ГПУ сподівається, що Печерський суд арештує майно "лісника Януковича"

Укрінформ
Генеральна прокуратура України очікує, що Печерський районний суд столиці ухвалить рішення стосовно арешту майна сім'ї колишнього очільника Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив заступник генпрокурора Роман Говда, коментуючи оголошення екс-чиновнику часів Януковича повідомлення про підозру.

"Зараз проходять судові засідання по арешту майна. Я думаю, що сьогодні мають бути рішення", - сказав заступник генпрокурора.

Говда розповів, що слідчі подали клопотання до суду про арешт нерухомості, яка зареєстрована як безпосередньо на Сівця, так і на його дружину Марину Журавльову.

"Ми оголосили підозру, рухаємося з арештами майна і найближчим часом завершимо досудове розслідування. Якщо не встановимо де він знаходиться, то підемо до суду з клопотанням про надання дозволу на проведення так званого заочного засудження", - резюмував прокурор.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Генпрокуратура повідомила про підозру очільнику Держлісагенства у 2011-2014 рр. Віктору Сівцю та його дружині Марині Журавльовій.

Зокрема, слідство встановило, що колишній голова Держлісагенства за попередньою змовою зі своєю дружиною та іншими невстановленими особами у 2011-2014 роках систематично одержували неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів від іноземних суб'єктів підприємницької діяльності за отримання можливості закупівлі в Україні деревини та лісопродукції на загальну суму понад 140 млн грн, які у подальшому були легалізовані через схему використання підконтрольних офшорних компаній. В рамках міжнародного співробітництва вдалося виявити вказані рахунки та надалі арештувати грошові кошти, одержані злочинним шляхом у сумі понад 3 млн доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-