Сестри Савченко пішли від преси й охолоджують шампанське

Сестри Савченко пішли від преси й охолоджують шампанське

Укрінформ
Віра Савченко просить журналістів не турбувати звільнену сьогодні Надію після вкрай виснажливого дня, запевнивши, що згодом сестра знайде час, аби відповісти на всі запитання.

Про це Віра Савченко написала у Facebook.

"ЗМІ, сьогодні Надя відпочине, вона з 3.00 ночі п'ять годин в автозаку (в "стакані") очікувала рішення своєї долі.... Я знаю, що ви зрозумієте. І на всі ваші запитання Надя відповість. Час буде", - написала Віра.

І додала: "Охолоджуємо шампанське..."

Нагадаємо, сьогодні Надія Савченко повернулася на Батьківщину. Це стало можливим після того, як Президент України Петро Порошенко підписав указ про помилування російських спецпризначенців Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва, а російський лідер Володимир Путін  помилував Савченко.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня українську льотчицю Надію Савченко засудили до 22 років позбавлення волі та штрафу за сфальсифікованим звинуваченням. 23 травня Президент Петро Порошенко заявив, що дуже сподівається на повернення Надії Савченко на Батьківщину вже цього місяця. Тоді ж він дав доручення голові СБУ Василю Грицаку розробити технічні деталі процесу повернення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-