У Transparency International Україна - новий виконавчий директор

У Transparency International Україна - новий виконавчий директор

Укрінформ
Правління Transparency International Україна обрало нового виконавчого директора організації. Ним став колишній член правління ТІ Україна Ярослав Юрчишин. Він розпочне виконання своїх обов’язків з 1 липня.

Про це повідомляє прес-служба організації.

"Новий виконавчий директор буде приділяти увагу втіленням стратегії організації до 2018 року, серед іншого - супроводу та допомозі новим антикорупційним інституціям, а також боротьбі за притягнення до відповідальності Віктора Януковича", - йдеться у повідомленні.

На вакансію виконавчого директора претендували 170 осіб, серед яких було обрано шістьох фіналістів. Після цього члени правління проголосували за обрання Юрчишина виконавчим директором Transparency International Україна строком на три роки.

"Юрчишин має значний досвід адвокаційної та аналітичної роботи, тривалий час керував одною з наймасовіших скаутських організацій України та добре знає роботу на антикорупційному фронті. Я всіляко підтримую вибір правління та радий, що саме такі люди вестимуть ТІ Україна до нових перемог", - сказав нинішній виконавчий директор організації Олексій Хмара.

Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної неурядової організації  Transparency International, що має понад 90 національних представництв та працює більше як у 100 країнах світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-