Туреччина візьме на стажування тисячу українських патрульних

Туреччина візьме на стажування тисячу українських патрульних

Укрінформ
Туреччина прийме на навчання близько тисячі представників патрульної поліції України. 

Про це заявила голова Національної поліції Хатія Деканоідзе, повідомляє прес-служба відомства. 

"Я вдячна Генеральному директорату з безпеки Турецької Республіки за згоду прийняти у червні близько тисячі представників патрульної поліції України для проходження короткотермінових курсів", - зазначила Деканоідзе. 

За її словами, українські поліцейські пройдуть стажування на базі департаментів охорони, громадської безпеки, а також академії боротьби із тероризмом, академії боротьби із наркотиками та організованою злочинністю і поліцейської академії Туреччини.

Зокрема, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Йонетом Джаном Тезелем. 

За словами іноземного дипломата, уряд Туреччини має намір надати допомогу для потреб Національної поліції України, а також сприяти активній взаємодії у правоохоронній сфері.

Аваков зазначив, що важливою складовою двостороннього безпекового співробітництва повинна стати глибока співпраця правоохоронних органів обох держав у сфері цивільної безпеки та боротьби зі злочинністю.

"Я переконаний, що для ефективної боротьби із тероризмом і транскордонною злочинністю потрібна консолідація дій, особливо держав-сусідів", – зазначив очільник міністерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-