Суд обрав запобіжний захід підозрюваному в нападі на співробітників

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному в нападі на співробітників "7 каналу"

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси задовольнив клопотання слідчого поліції про обрання запобіжного заходу стосовно громадянина, затриманого за підозрою в нападі 3 травня на журналістів місцевого "7 каналу".

Про це повідомили Укрінформу увечері 20 травня у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Внаслідок проведених оперативно-розшукових заходів із розслідування хуліганських дій, що мали місце на вулиці Старопортофранківській біля офісу телекомпанії «7-й канал», правоохоронці затримали одного з правопорушників, власника автомобіля "Honda Accord". Стосовно 26-річного жителя міста Білгород-Дністровський суд застосував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту", - зазначили в облУВС.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення місця перебування та притягнення до кримінальної відповідальності інших учасників події, а також особи, яка здійснила постріли з помпової рушниці по журналістах. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-