"Миротворець" вибачився, видаливши списки журналістів із сайту - Лойко

Укрінформ
Журналіст, фотокореспондент, письменник Сергій Лойко вважає видалення сайтом "Миротворець" списку з більш як 4 тис. журналістів, які отримали акредитацію в сепаратистському збройному угрупованні "ДНР", формою вибачення.

Про це він заявив у четвер під час Skype-включення у ході прес-конференції в Укрінформі на тему: "Чи є акредитація журналіста проявом його громадянської позиції?"

"Час підбивати підсумки цієї дискусії і закруглятися. Однозначно "Миротворець" із його списками неправий. Мені гранично ясно, що вони вибачилися, прибравши цей ідіотський список. Ну, не вистачило в них чоловічої гідності, щоб вибачитися відкрито і сказати: "Так, ми помилилися". Ну, хоч так. І на цьому дискусію треба закрити і вирішувати справжні проблеми, а не висмоктані з пальця", - сказав Лойко.

Він додав, що в усіх українців зараз "дуже тонка шкіра", що є побічним наслідком першого і другого майданів, а в людей немає довіри до жодної влади. 
Читайте також: Сайт "Миротворець" відновить роботу

"Нетерпимість у суспільстві страшенна і до четвертої влади, до журналістів. Тому не треба рвати цю тонку шкіру вашої країни, ваших людей. Майже всі українці з "ефектом метелика", коли будь-який навіть незначний дотик, може порвати цю шкіру і викликати кровотечу. Тому треба бути гранично уважним та обережним з усім, що ви говорите. Не можна дискусії перетворювати на істерію", - переконаний Лойко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-