Кличко перевірив столичні пляжі

Кличко перевірив столичні пляжі

Фото
Укрінформ
Столична влада готує київські пляжі і зони відпочинку до пляжного сезону. Головне завдання - забезпечити безпеку, комфорт і чистоту.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції за участі очільників райдержадміністрацій у Гідропарку, повідомляється на сайті Кличка.

"Ми бачимо, що пляжі зараз поки порожні, людей майже немає. Але тільки трохи потеплішає, багато киян відпочиватимуть біля води. І наше завдання - зробити так, щоб відпочинок був комфортним, щоб працювали душові, туалети, щоби кожен, хто прийде на пляж, отримав якісний сервіс", - зазначив мер.

За його словами, столиця демонструє позитивну динаміку змін щодо облаштування пляжів. Наприклад, якщо рятувальних постів у 2014 році було 4, у 2015 - 11, то цього року - 18. Душових кабін минулого року було 15, цього року - 42. Питних фонтанчиків було 26, цього року - 41. "Здавалося б - дрібниці, але для комфортного відпочинку це дуже важливо", - зазначив Кличко.

"Ми робимо все, щоб надати якісний сервіс і щоб нещасних випадків на воді у Києві не було", - запевнив Кличко.

Міські служби готують до пляжного сезону 9 пляжів та 18 зон відпочинку. Офіційно літній сезон щороку розпочинається в останній декаді травня і триває до 15 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-