У Києві під час нічної бійки застрелили чоловіка

У Києві під час нічної бійки застрелили чоловіка

Укрінформ
Нічна бійка біля київського кафе закінчилася стріляниною, внаслідок чого загинула людина.

Як повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві, інцидент стався біля одного із розважальних закладів на вулиці Великій Васильківській.

Правоохоронці встановили, що подружжя, яке відпочивало у барі, на вулиці встряло у бійку із трьома випадковими перехожими. Після словесної сварки та побиття 30-річний глава сімейства вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і кілька разів вистрілив у бік кривдників.

"Усі троє дістали травми різного ступеня тяжкості. Двоє із поранених молодих чоловіків від госпіталізації відмовилися. А третього учасника сутички з проникаючим пошкодженням грудної клітки доправили до медичного закладу. Після проведення реанімаційних процедур, не приходячи до тями, потерпілий помер", - розповів начальник Печерського управління поліції ГУНП у місті Києві Андрій Дуброва.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці опитали свідків, наразі вивчають відеозаписи із камер спостереження, аби встановити вину кожного з учасників інциденту.

Досудове розслідування у справі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-