ГПУ не побачила злочину у викраденні цінностей з Межигір’я

ГПУ не побачила злочину у викраденні цінностей з Межигір’я

Документ
Укрінформ
Прокуратура закрила кримінальну справу щодо зникнення цінностей з Межигір'я, в тому числі і знаменитого золотого батона.

Про це повідомив нардеп Дмитро Добродомов у своєму блозі.

За його словами, провадження закрили ще на початку грудня минулого року "через відсутність складу злочину". Підтвердженням цього є відповідь прокуратури Київської області на звернення депутата.

"Тож маємо дилему: або не було ані "золотого батону", ані інших коштовностей із Межигір'я, які виявили журналісти, які були показані у ТВ-сюжетах, і які у підсумку бачила вся країна, або ж правоохоронці їх... знайшли. А якщо так, то на обліку якого відомства перебувають ці коштовності вартістю в мільйони?.. Нагадаю, що знайдені в Межигір'ї цінності,за логікою, мали б оформити як докази у справі про корупцію та незаконне збагачення їхнього екс-власника-втікача. Чи, може, слідчі не бачать порушення закону в тому, що Янукович володів майном не меншим, аніж можуть похвалитися шейхи?" - пише Добродомов.

Нагадаємо: Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 КК України за фактом зникнення цінностей з Межигір'я у квітні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-