У Польщі розбився дельтаплан, загиблий може бути українцем

У Польщі розбився дельтаплан, загиблий може бути українцем

Укрінформ
На території Польщі приблизно за 40 км від кордону з Львівською областю виявили тіло чоловіка біля розбитого мотодельтаплана. Є ймовірність, що воно  належить українцю, який намагався нелегально перетнути кордон.

Про це у понеділок повідомив у Фейсбуці прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.

"В рамках досягнутих домовленостей щодо спільного виконання завдань із охорони державного кордону, Держприкордонслужба України отримала від польських колег інформацію про виявлення приблизно в 40 км навпроти ділянки кордону в межах Львівської області мотодельтаплану, який зазнав аварії. Попередньо встановлено, що аварія сталася у ніч з 11 на 12 травня. Біля літального апарату виявлено труп чоловіка та мобільний телефон. Наявність у чоловіка карток українського мобільного оператора дозволяє припустити, що даний дельтаплан незаконно перетнув кордон із України до Польщі", - йдеться в повідомленні.

Держприкордонслужба розпочала перевірку факту можливого порушення державного кордону України, встановлення особи загиблого та інших обставин. Поінформовано зацікавлені правоохоронні органи України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-