Аваков підтримав

Аваков підтримав "Миротворець": Журналісти, не приховуйте ваш вибір

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков  вважає неможливими й аморальними будь-які контакти з самозваною окупаційною владою.

Так у Фейсбуці він прокоментував скандал навколо сайту "Миротворець", який виник після публікації ним персональних даних журналістів, які працювали на окупованих територіях Донбасу.

"Так, я не визнаю ані "ДНР", ані "ЛНР", ані "Кримську автономію у складі Росії", - як і нікого іншого, хто проголошує себе владою на окупованій українській землі! Я вважаю неможливими будь-які контакти з самозваною окупаційною владою - неможливими й аморальними. Я так вважаю! Це моє рішення і мій світогляд, на якому будується моя позиція з багатьох питань", - написав Аваков.

При цьому він зазначив, що кожен сам для себе вирішує, чи співпрацюватиме він з окупаційною владою.

"Реєструєтеся у Безлеров і Гіркіних, що вбили сотні патріотів – це ваш вибір. Але тільки не приховуйте цей ваш вибір, звинувачуючи хлопців з сайту Миротворець. Волонтери сайту Миротворець зробили свій вибір - боротися з окупаційною владою, а не реєструватися у них для роботи", - підкреслив він.

На думку міністра, проблема тут не в списках, "і без того відкритих, - не будьте наївними. Йдеться про піднятий неадекватний стогін проти волонтерів Миротворця, що проводили не одну і не дві операції, добуваючи для спецслужб України безліч найважливішої інформації".

Комусь прикро, підкреслив Аваков, що ці дані розташовані на сусідніх сторінках зі списками бойовиків, завербованих для диверсійних рейдів по нашій території.

"Це їхній вибір. І не Миротворець тут винний. Вибір цей був тоді зроблений, коли журналісти самі передали свої дані бандитам з окупаційного режиму", - написав міністр.

Він також зазначив, що  не чув і сотої долі стогонів, коли ворожі сайти публікували списки добробатів і патріотів, передані їм зрадниками.

"Адже вони реально воювали, і частина їхній сімей жили на окупованій території", - резюмував Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-