Вибух на київській автостоянці: у поліції розповіли подробиці

Вибух на київській автостоянці: у поліції розповіли подробиці

Укрінформ
Поліції поки що невідомі причини конфлікту на столичній автостонці в Дарницькому районі, в результаті якого стався вибух.

Про це сказала начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Києві Оксана Блищик в ефірі «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кілька десятків чоловіків прибули на територію автостоянки, влаштували конфлікт. Почалася бійка, в результаті кілька осіб забарикадувалися у приміщенні охорони. Там почали вибивати двері і при цьому пролунав вибух. На цей момент ми не можемо сказати, що саме вибухнуло, але із тілесними ушкодженнями маємо двох осіб», - сказала Блищик.

За її словами, на місце події виїхали працівники спецпідрозділу, працює слідчо-оперативна група.

«Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Слідчі думають, як саме будуть кваліфікувати цю подію. Але головне, нам треба зрозуміти, що саме сталося, що стало причиною цього конфлікту і хто ці люди, які вчинили його», - додала речник Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю на автостоянці у Дарницькому районі столиці під час бійки пролунав вибух. Відомо про двох потерпілих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-