"Миротворець" оголосив про закриття сайту

Оновлено
Укрінформ
"Миротворець" закриває сайт через негативну реакцію на публікацію даних про журналістів, акредитованих "ДНР"

Адміністрація сайту "Миротворець" вирішила закрити сайт через негативну реакцію на публікацію списку журналістів, акредитованих терористичною організацією "ДНР"

Про це повідомляться на сайті "Миротворця"

"Беручи до уваги реакцію, яку викликала публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією "ДНР", вимогами уповноваженої з прав людини В.Лутковської, а також вічно стурбованого Євросоюзу, а також антиукраїнськи налаштованих журналістів України, Центр "Миротворець" прийняв непросте рішення про закриття сайту", - йдеться у заяві.

Як повідомляється, наразі співробітники Центру проводять архівування всієї наявної інформації, яка пізніше буде викладена у відкритий доступ.

"Ми дякуємо силовим відомствам України за те, що вони користувалися нашою системою виявлення проросійських бойовиків, російських шпигунів, тим самим оберігаючи наш мир і спокій, а також всім, хто заради суспільного блага надсилав нам інформацію про сепаратистів, терористів, найманців і інших військових злочинців. Спасибі за те, що ви були з нами і що вболівали усією душею за Україну", - наголосили у Центрі "Миротворець".

Як повідомляв Укрінформ, представники українських та міжнародних медіаорганізацій висловили різке обуренння, що на сайті "Миротворець" оприлюднили персональні дані усіх журналістів, які отримували акредитацію в самозваних "ДНР/ЛНР".

Столична прокуратура, у свою чергу, порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів шляхом оприлюднення їхніх персональних даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-