Тернопільським прокурорським чинам оголосили підозру в хабарництві - Холодницький

Тернопільським прокурорським чинам оголосили підозру в хабарництві - Холодницький

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) повідомила про підозру заступнику прокурора Тернопільської області та керівнику Тернопільської місцевої прокуратури. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав очільник САП Назар Холодницький.

"Оголошено про підозру в одержанні неправомірної вигоди заступникові прокурора Тернопільської області та керівникові Тернопільської місцевої прокуратури, які вже, напевне, вважали, що їх злочинні дії залишаться непоміченими Фемідою", - зазначив він.

Холодницький повідомив, що слідчим суддею Солом'янського районного суду міста Києва розглянуто клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та обрано запобіжний захід - тримання під вартою, з альтернативою внесення застави у розмірі 500 тис. грн. одному та застосовано цілодобовий домашній арешт щодо іншого "правоохоронця", які обрунтовано підозрюються у вимаганні хабара в розмірі більше 300 тис. грн.

Прокурор також нагадав, що попередньо у вказаному провадженні було повідомлено про підозру першому заступнику керівника Тернопільської місцевої прокуратури та двом високопосадовцям Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-