BlaBlaCar запевняє: зниклий хлопець доїхав до місця призначення

BlaBlaCar запевняє: зниклий хлопець доїхав до місця призначення

Укрінформ
У сервісі BlaBlaCar заявили, що поїздка, після якої зник Анатолій Новицький, закінчилася успішно і сервіс не причетний до зникнення.

Про це "Стране" розповіла прес-секретар сервісу Юлія Крупенко.

"Ми зв'язалися з водієм, який був у цій поїздці. Він і попутники благополучно дісталися Херсона на наступний день після виїзду. Очевидно, що хлопець зник вже в місті і зараз його шукають", - розповіла Крупенко.

Як розповів прийомний батько хлопця Дмитро Кузнєцов, зниклий пасажир Blablacar 25-річний Анатолій Новицький їхав з Києва під Херсон до своєї сім'ї.

"Толік хотів зробити нам сюрприз на великодні свята. Він працював на СТО, отримав як раз зарплату і вирішив приїхати до нас в Горностаївку Херсонської області. Як розповів нам його друг, 29 квітня близько 10 ранку Толік виїхав за допомогою сервісу Blablacar з Києва до Херсона. Близько 16:00 він вже був на вокзалі в Херсоні, далі зв'язок з ним обірвався", - розповів Дмитро.

За словами прийомного батька зниклого пасажира Blablacar, крім водія, разом з Анатолієм з Києва до Херсона виїхав ще один пасажир.

"Дівчина на ім'я Тетяна розповіла нам, що вони з Толіком доїхали до Херсона і вийшли на автовокзалі. Поки вона чекала приїзду таксі, Толік домовлявся з водієм маршрутки про те, щоб доїхати до нас у Горностаївку, і більше його ніхто не бачив", - продовжує Кузнєцов.

Телефон Анатолія Новицького з'явився на зв'язку у понеділок, 2 травня. Прийомна мама хлопця одразу ж набрала його номер, однак, зняв трубку не її син.

"За номером Толіка відповів якийсь неадекватний чоловік - він обклав дружину матом і повісив трубку. Після цього телефон сина знову зник зі зв'язку. Ми звернулися в поліцію з відповідною заявою і дуже сподіваємося, що з Толіком все добре, і він повернеться додому цілим і неушкодженим", - резюмував Кузнєцов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-