Для ветеранів АТО запустили освітню стипендіальну програму

Для ветеранів АТО запустили освітню стипендіальну програму

Укрінформ
В Україні розпочинається набір кандидатів до стипендіальної програми для ветеранів АТО "MPA Honor Scholarship".

Про це заявила президент і виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наш фонд почав свою інвестиційну діяльність в Україні у 1994 році. У 2015 році ми почали наші освітні програми та надання технічної допомоги Україні. Наші освітні програми підтримують реформи в Україні для подальшого стимулювання економічної трансформації у цей критичний момент української історії. Сьогодні мені приємно представити нашу нову освітню програму для ветеранів АТО у співпраці з Українським католицьким університетом", - сказала Джонсон.

Вона також висловила переконання, що інвестиційна доступність освіти може найкращим чином підготувати українських ветеранів АТО, які хочуть продовжувати вкладати свої сили у розвиток української держави.

У свою чергу, програмний координатор фонду Western NIS Enterprise Fund Андрій Сурхан розповів, що аби подати свою кандидатуру на стипендію програми кандидат повинен: бути громадянином України, демобілізованим ветераном АТО, зацікавленим у побудові своєї кар'єри у сфері публічного адміністрування, мати диплом бакалавра, а також володіти англійською мовою.

Сурхан також уточнив, що програма триватиме 18 місяців, займаються студенти три дні на місяць, а сам курс розділений на три семестри. Стипендія покриватиме до 100% вартості навчання разом із проживанням, харчуванням та логістикою.

"Розмір стипендії буде визначатися після етапу відбору та інтерв’ю", - наголосив програмний координатор фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-