Співробітників ДСО, які пограбували ювелірний магазин, взяли під варту

Співробітників ДСО, які пограбували ювелірний магазин, взяли під варту

Укрінформ
Двом співробітникам Державної служби охорони, які разом із спільником пограбували ювелірний магазин у Миколаєві, обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«За погодженими Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 клопотаннями слідчого судом трьом місцевим мешканцям, які пограбували ювелірний магазин, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося раніше, 11 березня троє невідомих осіб у масках здійснили розбійний напад на магазин «Ювелірні вироби», розташований у Центральному районі м. Миколаєва, чим спричинили збиток на загальну суму понад мільйон гривень.

6 травня на міжміському автовокзалі працівники поліції провели обшуки трьох молодих чоловіків, причетних до вчинення злочину, двоє з яких виявились діючими співробітниками Державної служби охорони. Зловмисники мали намір збути ювелірні вироби у місті Києві, тому й поїхали туди на рейсовому автобусі.

Під час проведення обшуків у підозрюваних виявлено та вилучено золоті прикраси, викрадені з ювелірного магазину. Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-