Козаченко: Я вже два роки проїдаю все, що заробила за життя

Козаченко: Я вже два роки проїдаю все, що заробила за життя

Укрінформ
Начальник люстраційного департаменту Міністерства юстиції Тетяна Козаченко заявила, що планує залишити свою посаду наприкінці цього року.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Я планую через 5,5 місяців звільнятися", - повідомила Козаченко.

"Тому що, коли я йшла на державну службу, я сказала, що я готова 2 роки – мій власний виклик – присвятити державі. Але я не можу – я вже два роки проїдаю все, що я заробила за своє життя", - пояснила Козаченко.

Також вона додала, що чесно відпрацює два роки, "але я не тримаюся за посаду і я хочу повернутися до адвокатури. Я прозвітую про свою діяльність, передам всі справи... Буду допомагати всім іншим на громадських засадах".

Козаченко запевнила, що для неї ця посада "не є пріоритетом взагалі".

"Мене це тільки позбавляє моїх особистих благ – моєї волі і свободи заробляти гроші як вільний юрист", - заявила вона.

Нагадаємо, сьогодні начальник люстраційного департаменту Міністерства юстиції Тетяна Козаченко прокоментувала наявність свого призвища у так званому «Панамському архіві». За її словами, вона свого часу працювала представником компанії Drinks Inс (Багами), яка в Україні виробляла соки «Смак». А також підкреслила, це не єдиний офшор в Україні, де вона могла виступати в якості адвоката. "Я навіть не пам’ятаю кількість компаній, до яких я могла мати відношення, представляючи їх як юрист", - додала чиновниця.

Вона пояснила, що "не є ні бенефіціаром, ні власником", й додала, що готова пройти перевірку на поліграфі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-