Нацполіція починає переатестацію у п'яти областях

Нацполіція починає переатестацію у п'яти областях

Укрінформ
У Нацполіції від завтра відбуватиметься атестація керівного складу.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, на нараді за участю керівництва відомства домовилися, що переатестація почнеться з п'яти областей.

"Із завтрашнього дня розпочинається атестація керівного складу поліції Чернігівщини, Черкащини, Вінниччини, Житомирщини та Херсонщині. Комісії проведуть співбесіди із 25-45 керівниками залежно від регіону", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-службі, в цілому атестацію пройдуть поліцейські 16 областей.

"Упродовж травня-червня атестацію планують завершити", - наголосили в Нацполіції.

Глава поліції Хатія Деканоідзе розказала, що під час проведення атестації на кожного поліцейського керівника сформують так зване "досьє". Комісії вивчатимуть не лише інформацію стосовно кожного поліцейського, який проходить атестацію (декларації, дані з відкритих джерел), але й інформацію стосовно роботи претендента на своїй посаді. Зокрема, вивчатиметься статистика "гучних" справ у регіоні та роль кожного керівника у їхньому розкритті.

"На кожну людину буде сформовано досьє. Після заслуховування, після розкриття  злочинів та інших заходів у нас вже сформується думка, як ця людина працює", - підкреслила Деканоідзе.

За словами радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка, принципових змін також зазнав сам підхід до проведення тестування та інтерв’ю.

"Відтепер інтерв’ю із кандидатами буде містити питання не лише на знання законодавства та загального рівня освіченості кандидатів. Нас буде цікавити мотивація співробітників та прагнення до подальшого розвитку у професії", - зазначив радник.

Нагадаємо, процес атестації вже завершився у місті Києві, Київській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Одеській та Миколаївській областях. В цілому упродовж травня-червня пройде атестація керівного складу у ще 16 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-