Керівник

Керівник "Азов - Криму" Краснов у критичному стані - адвокат

Укрінформ
Заарештований керівник громадської організації «Цивільний корпус Азов – Крим» Станіслав Краснов перебуває в критичному стані.

Про це повідомила його адвокат Любов Скрижалевська, передає Крим.Реалії.

«Стан критичний, небезпечний. Три дні вихідних, і невідомо, що далі буде з ним, нічого неможливо зробити. Пояснювала слідчому, що людина в небезпеці, але той відповів, що його це не цікавить», – сказала Скрижалевська.

За словами адвоката, активіст продовжує голодування, до нього викликали швидку допомогу від СБУ, вводили глюкозу, але «стан мало покращився, тиск нижче норми, слабке серцебиття».

Скрижалевська стверджує, що просила підзахисного припинити голодування і вимагала викликати «звичайну» швидку допомогу. За її словами, Краснова «збираються помістити на психіатричну експертизу».

Інформацію про поганий стан Краснова підтвердила і його дівчина Оксана Шелест.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва подовжив арешт керівника громадської організації «Цивільний корпус Азов - Крим» Станіслава Краснова до 24 червня.

Краснов був затриманий співробітниками СБУ в районі села Щасливе під Києвом у ніч з 28 на 29 лютого 2016 року.  У спецслужбі стверджують, що Краснов закладав у тайник неподалік від автозаправної станції гранати і вибухові речовини загальною потужністю 42 кілограми в тротиловому еквіваленті.

СБУ підозрює Краснова у причетності до тероризму і державній зраді. Той наполягає, що справа проти нього сфальсифікована.

12 квітня Апеляційний суд Києва визнав законним арешт керівника громадянського корпусу «Азов-Крим» Станіслава Краснова. У відповідь на це Краснов оголосив голодування, а 23 квітня перейшов на сухе голодування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-