МЗС представить проект до Дня перемоги над нацизмом

МЗС представить проект до Дня перемоги над нацизмом

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України спільно з Production Hub StratComUA представляють проект «Fighting for lives. Win peace, not war», присвячений Дню пам'яті і примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Українці в усі часи та за найскладніших обставин доводять, що людська гідність є найбільшою цінністю, за яку варто боротися. І навіть сьогодні лише завдяки зусиллям військових, волонтерів та всіх небайдужих ми можемо відповідати на виклики, які кинула нам російська агресія", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначають, що з 7 до 9 травня на сторінках МЗС у Фейсбуці та Твіттері будуть розповідати історії часів Другої світової війни про порятунок українцями громадян іноземних держав.

"Ми підготували для вас життєві історії про те, як українці в умовах війни і складних обставин рятували людей, незалежно від їх національності і релігії. Ці історії доводять, що героїзм - це не обов'язково бій на передовій, він проявляється в милосерді і готовності протягти руку підтримки тим, хто її потребує", - наголошують в МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-