У Києві затримали автокрадія

У Києві затримали автокрадія "зі стажем"

Фото, відео
Укрінформ
Столичні поліцейські затримали чоловіка, який викрав автомобіль Chevrolet Aveo у Подільському районі Києва. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Про це повідомили у прес-службі київської поліції.

"Близько 04:00 на проспекті Правди невідомий чоловік підійшов до автомобіля Chevrolet Aveo. Зловмисник пошкодив замок водійських дверей і проник у салон. Після цього, зламавши замок запалення, за допомогою дротів запустив двигун машини та поїхав у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Поліцейським вдалося за півтори години встановити особу підозрюваного та затримали його на автомобільній заправці у Київській області. Ним виявився 47-річний киянин, раніше судимий за вчинення крадіжки та за незаконне заволодіння транспортним засобом, але звільнений від відбування основного покарання з іспитовим строком - два роки.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-