Укрінформ і ДонОДА розпочинають спільний проект

Укрінформ і ДонОДА розпочинають спільний проект

Укрінформ
Четвертого травня стартує спільний інформаційний проект Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації та Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ», мета якого - розширити рамки висвітлення позитивних зрушень у регіоні.

Інформаційний проект «Укрінформ - Донеччина» покликаний показати, що робить влада для інтеграції області в єдиний український простір, якими темпами проводить відновлення інфраструктури, як впроваджує структурні зміни в економіці та з якими викликами стикається на прифронтовій території.

Ініціатори проекту насамперед прагнуть розповісти не тільки про військову ситуацію, але й про кроки, що робить Донеччина на шляху повернення до нормального життя.

«Облдержадміністрація має дорожню карту побудови нової Донеччини. Ми затвердили програму соціально-економічного розвитку регіону на 2016 рік, на реалізацію якої передбачається спрямувати 7,8 млрд грн. Насамперед, це інвестиції в об'єкти водо- і теплопостачання, побудова опорних шкіл і розвиток медицини. Таких коштів, які влада зараз вкладає в регіон, тут не було ніколи, навіть за мирних часів», - наголошує очільник Донецької ОДА Павло Жебрівський.

Матеріали проекту «Укрінформ - Донеччина» дивіться тут.

Донецька область налічує 52 міста, 131 селище міського типу, 1188 сільських населених пунктів, із них 196 селищ і 992 сіл. Кількість місцевих рад 404.

На сьогодні у рамках військово-цивільних адміністрацій контролюється українською адміністрацією 31 місто, 66 селищ міського типу, 747 сільських населених пунктів, із них 92 селища і 655 сіл.

Обласний центр тимчасово розміщено у м. Краматорськ.

Станом на 1 січня 2015 року чисельність населення області становила 4297 тис. осіб.

Станом на 22 квітня 2016 року органами соціального захисту Донецької області взято на облік 721,8 тис. осіб (637,8 тис. сімей), переміщених з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-