В Україні завтра стартує ЗНО

В Україні завтра стартує ЗНО

Укрінформ
Завтра, 5 травня,  в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Перший тест учасники ЗНО складатимуть з української мови та літератури.

Про це повідомляє Український Центр оцінювання якості освіти.

"5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання - 11:00", - йдеться у повідомленні.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті; запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Також в УЦОЯО нагадали, що для допуску до участі в ЗНО потрібні оригінали документів. Крім того, абітурієнтам порадили мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Нагадаємо, що до 20 травня триває реєстрація для участі в додатковій сесії ЗНО учасників АТО, або осіб, які проживають на окупованій та тимчасово неконтрольованій території, та  які не мають змоги пройти тестування під час основної сесії. З рекомендаціями щодо реєстрації на додаткову сесію можна ознайомитися на порталі УЦОЯО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-