Поліція та Нацгвардія нестимуть службу в посиленому режимі до 10 травня

Поліція та Нацгвардія нестимуть службу в посиленому режимі до 10 травня

Укрінформ
Підрозділи Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції і Національної гвардії, рятувальники та прикордонники нестимуть службу в посиленому режимі як мінімум до кінця травневих свят.

Про це повідомив член колегії МВС України Зорян Шкіряк у Facebook

"Підрозділи МВС, Нацполіції, Нацгвардії, ДПСУ та ДСНС перебуватимуть у цілодобовому посиленому режимі несіння служби щонайменше до 10 травня на території всієї України. Завдяки високопрофесійній та ефективній роботі правоохоронців 2 травня в Одесі все пройшло спокійно", - написав Шкіряк. 

Він зазначив, що попереду 8-9 травня. "В ці дати не виключені чергові спроби провокацій з боку російських спецслужб та їхніх сателітів в Україні - деструктивних антидержавних політичних сил, зокрема "опоблоку" та різних латентних комуно-фашистів. І це стосується не тільки Одеси, а й інших регіонів України", - наголосив Шкіряк.

Водночас він запевнив, що українські правоохоронці повністю готові до таких викликів і негайно нададуть жорстку та адекватну реакцію на будь-які спроби дестабілізації ситуації в країні. "Оперативні та контртерористичні заходи МВС та СБУ тривають. Нами буде зроблено все, щоб не допустити і упередити можливі провокації", - підкреслив член колегії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-