"Переможна хода": путінських "вовків" не пропустили і в Польщу

Укрінформ
Російських байкерів із клубу "Нічні вовки", що здійснюють "переможний" мотопробіг до Берліна, не пропустили через польський кордон.

Про це повідомив глава польського мотоклубу "Катинський рейд" Віктор Венгжин, що зустрічає російських колег у Тересполі, передає ТАСС.

"Нікого не пропустили... Їх тримали кілька годин, щось перевіряли", - зазначив Венгжин.

Польські прикордонники аргументували своє рішення загрозою безпеці республіки.

"Ми відмовили у в'їзді 7 мотоциклістам. Четверо з них мали паспорти Словаччини, двоє - Німеччини і один - Росії. Причина відмови - загроза для громадського порядку і безпеки держави. Ми діяли згідно з законом", - заявив прес-секретар місцевого відділення прикордонної охорони в Тересполі Даріуш Сеницький.

Раніше стало відомо, що напередодні до Литви не впустили двох російських мотоциклістів з радянською символікою, які намагалися потрапити в країну через Білорусь. За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю Служби охорони держкордону Гедрюса Мішутіса, росіяни не змогли назвати мету поїздки.

Нагадаємо, наприкінці квітня минулого року більше 10 російських мотоциклістів, можливо - пов'язаних з поїздкою російських байкерів з Москви до Берліна з нагоди Дня Перемоги, не впустили на територію Литви. Тоді їх не пропустила і Польща.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-