Українська армія до кінця року потренується в 10 міжнародних навчаннях

Українська армія до кінця року потренується в 10 міжнародних навчаннях

Укрінформ
У 2016 році запланована участь підрозділів Збройних Сил України у 10 багатонаціональних навчаннях.

Про це на брифінгу у п'ятницю заявив помічник міністра оборони України з питань зв'язків з громадськістю підполковник Олексій Чорнобай, повідомляє прес-служба Міноборони України.

«У 2016 році запланована участь підрозділів Збройних Сил України у 10 багатонаціональних навчаннях, із них 4 навчання — на території України та 6 — поза її межами», - зазначив Чорнобай.

За його словами, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині відбудуться багатонаціональні тактичні навчання з підготовки підрозділів ЗС, Українсько-американські навчання «Репід Трайдент — 2016», Багатонаціональні командно-штабні навчання із залученням військ «Кленова Арка — 2016».

Крім того, в акваторії Чорного моря, в Одесі та на полігоні Широкий Лан пройде традиційне щорічне Українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ «Сі Бриз — 2016».

Планується, що у багатонаціональних навчаннях на території України візьмуть участь більш як 12,5 тисяч українських військовослужбовців.

Поза межами України відбудуться: Багатонаціональні командно-штабні навчання із залученням військ «Сейбер Гардіан — 2016» (Румунія); Багатонаціональні тактичні навчання «Флеймінг Тандер — 2016» (Литва); Багатонаціональні навчання «Світла Лавина — 2016» (Румунія); Багатонаціональні тактичні навчання «Флеймінг Сворд — 2016» (Литва); Багатонаціональні командно-штабні навчання із залученням військ «РЕГЕКС — 2016» (Боснія і Герцеговина); Багатонаціональні міжвидові командно-штабні навчання із залученням військ «Анаконда — 2016», що проходитиме з 7 по 17 червня у місті Дравсько Поморське в Польщі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-