Гендиректора

Гендиректора "Лтави" госпіталізували з ножовим пораненням

Оновлено
Укрінформ
У Полтаві керівника Обласної державної телерадіокомпанії  "Лтава" Євгена Лопушинського госпіталізували з власної оселі через ножове поранення.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Полтавській області.

«Близько 11:00 до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію керівника обласної державної телерадіокомпанії з тілесним ушкодженням. За попередньою інформацією 32-річний чоловік отримав ножове поранення за місцем проживання. Про травмування журналіста поінформували родичі», - йдеться у повідомленні.

Наразі поліція з`ясовує обставини події. Відкрите кримінальне провадження за підозрою в доведенні до самогубства.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у Лопушинського тривав конфлікт з місцевою владою, зокрема, з облрадою. Депутати не виділили ОДТРК 2 млн грн з бюджету, у зв'язку з чим  «Лтава» припинила трансляцію сесій. 

Вчора в ОДТРК відбулися збори. Колеги Лопушинського  кажуть, що він поводив себе дещо незвично, вибачався перед колективом. Це також дало підставу говорити про спробу самогубства. 

За словами лікарів, стан Лопушинського стабільно важкий, він у реанімації. 

Голова НТКУ Зураб Аласанія написав у Фейсбуці: «Голова Полтавської філії НТКУ "Лтава" Євген Лопушинський -- у шпиталі з двома ножовими пораненнями. З'ясовуємо всі обставини. І в мене є підстави думати, що те, що трапилося, стало наслідком довгих, складних та помилкових відносин Євгена з місцевою владою».  

Нардеп Сергій Каплін у Фейсбуці написав, що у Лопушинського були неодноразові конфлікти з місцевими функціонерами партій і кандидатами.

"Два ножових поранення в сердце. Директор обласного телебачення Полтавщини. Знаю, що у нього були неодноразові конфлікти з місцевими функціонерами партій і кандидатами", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-