Суд дозволив арешт командуючого Чорноморським Флотом РФ

Суд дозволив арешт командуючого Чорноморським Флотом РФ

Укрінформ
Головною військовою прокуратурою 18 квітня оголошено про підозру підозру командуючому Чорноморським Флотом Російської Федерації Олександру Вітку у вчиненні ряду тяжких злочинів проти України та вручено повістку про явку до слідчого органу 25 квітня.

Про це повідомляє управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«Оскільки підозрюваний у вказаний термін не з'явився, Головна військова прокуратура звернулася до суду із клопотанням про надання дозволу на затримання командуючого Чорноморським Флотом Російської Федерації віце-адмірала О.Вітка з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повдіомленні.

26 квітня у зв'язку з переховуванням Вітка від органів слідства з метою ухилення від кримінальної відповідальності, постановою прокурора оголошено розшук підозрюваного, проведення якого доручено Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

27 квітня слідчим суддею Печерського районного суду м.Києва клопотання прокуратури задоволено в повному обсязі та надано дозвіл на затримання командуючого Чорноморським Флотом Російської Федерації О.Вітка.

Фото: 20khvylyn.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-