Віра Савченко: Тюремники видали Надії документи на екстрадицію

Віра Савченко: Тюремники видали Надії документи на екстрадицію

Укрінформ
Незаконно засуджена у Росії народний депутат України Надія Савченко заповнює документи на екстрадицію, які їй видало керівництво СІЗО у Новочеркаську.

Про це розповіла сестра українки Віра Савченко після побачення із Надією, передає ТСН.

"Вона зараз заповнює документи: заяву, біографічні дані та інші. Як сказав начальник тюрми Калганов, вони необхідні для екстрадиції. Їй сказали, що ці документи за процедурою необхідно заповнити для екстрадиції. Будемо сподіватися, що це так", - каже Віра.

За її словами, Надія, хоч і заповнює папери, однак побоюється, що ці документи можуть бути використані для етапування. Адже на початку процесу її вже обманювали із заповненням документів.

Стан здоров'я Савченко, каже сестра, нормальний, настрій добрий. Вона вже може вживати нормальну їжу. Є проблема з ногами – вони набрякають через порушення функціонування нирок.

Нагадаємо, що засуджена у Росії до 22 років колонії українка Надія Савченко розглядається як варіант обміну на затриманих російських спецпризначенців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, які визнані винними у вчиненні низки кримінальних злочинів на території України. Їх засуджено до 14 років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-