Шкільна реформа: на Миколаївщині батьки мало не побили голову РДА

Шкільна реформа: на Миколаївщині батьки мало не побили голову РДА

Укрінформ
Батьки учнів мало не побили голову Арбузинської райдержадміністрації на Миколаївщині та пошкодили оргтехніку в його кабінеті через закриття малокомплектних шкіл у їхніх селах.

Як повідомляє обласне управління Національної поліції, звернення від голови РДА надійшло сьогодні близько 11 години.

Прибувши на місце, поліцейські встановили, що конфлікт між жителями району та заявником виник через видане напередодні розпорядження про закриття у населених пунктах середніх шкіл у зв’язку із малою чисельністю учнів.

Батьки школярів декількох сіл разом з депутатами обласної та районної рад прийшли до приміщення РДА і вимагали зустрічі з головою, але той до них не вийшов. Обурені люди піднялись до його кабінету і дали волі емоціям, внаслідок чого  "постраждали" одяг потерпілого та оргтехніка. Тож керівнику району довелося кликати на допомогу поліцію.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.350 КК України (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Опитуються свідки, встановлюються обставини пригоди та особи, причетні до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-