СБУ знешкодила міжрегіональне угруповання торговців зброєю

СБУ знешкодила міжрегіональне угруповання торговців зброєю

Фото
Укрінформ
Служба безпеки України викрила й припинила діяльність міжрегіонального угруповання торговців зброєю, яке діяло у Київській та Чернігівській областях.

Про це повідомив прес-центр СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність міжрегіонального угруповання торговців зброєю та боєприпасами, учасники якого налагодили підпільне виготовлення та переоснащення засобів ураження. Правоохоронці провели обшуки в приватних приміщеннях зловмисників у Київській, Чернігівській областях та столиці", - йдеться у повідомлені.

У ході обшуків були вилучені понад 40 пістолетів, автоматів, карабінів, гранатометів, велика кількість набоїв різного калібру, гранати, постріли до гранатометів тощо. У двох підпільних майстернях, облаштованих у приватному будинку та гаражі в Києві та Чернігові, співробітники спецслужби виявили обладнання для виготовлення та переоснащення зброї.

Крім того, у торговців була знайдена й вилучена значна сума грошей у різних валютах.

Як з'ясувалося, зброю та боєприпаси зловмисники реалізували в кримінальних колах на всій території України.

Головним слідчим управління СБУ відкрито кримінальне провадження. Чотирьом учасникам угруповання оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 263 та 263-1 ККУ. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-