В Україні завтра знову дощі

В Україні завтра знову дощі

Укрінформ
В Україні в середу, 27 квітня, очікуються дощі, максимальна температура повітря вдень - 17 градусів тепла.

Про це повідомляє Gismeteo.

"В середу, 27 квітня, в Україні місцями пройдуть дощі, повітря вдень максимально прогріється до +17 °С", - йдеться в повідомленні.

Так, на заході країни встановиться ясна і суха погода. Температура повітря вночі становитиме -1...+2 °С, в Закарпатській області прогнозується до +4 °С, вдень стовпчики термометрів підніматимуться в межах +14...+16 °С.

У північних і центральних областях очікується мінлива хмарність, у Вінницькій, Житомирській і Чернігівській областях без опадів, у Київській, Черкаській і Сумській областях пройдуть невеликі дощі, на Полтавщині - сильні дощі. Температура повітря вночі у Вінницькій і Житомирській областях становитиме 0...+2 °С, на іншій території прогнозується +5...+9 °С. Вдень стовпчики термометрів підніматимуться +12...+15 °С.

На сході України очікується похмура і дощова погода, в Дніпропетровській області — сильні дощі з грозами. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+10 °С, вдень повітря прогріється до +14...+17 °С.

У південній частині очікується мінлива хмарність і короткочасні дощі, у Запорізькій області — зливи. Температура повітря вночі становитиме +9...+10 °С, вдень прогнозується +14...+15 °С.

У Києві буде хмарно з проясненнями, вночі пройде короткочасний дощ, вдень без опадів. Температура повітря протягом доби становитиме +5...+13 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-