Поліція відкрила дві справи за нічний вибух в Одесі

Поліція відкрила дві справи за нічний вибух в Одесі

Укрінформ
За фактом нічного пострілу з гранатомета по фасаду банку «Південний», розташованого на вулиці Краснова, 6-А в Одесі, поліція розпочала два кримінальні провадження.

Про це повідомив кореспондентові Укрінформу керівник відділу комунікацій Одеського облУВС Андрій Костюк.

"Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", - зазначив Костюк.

Він уточнив, що "вибух у шахті ліфта адмінбудівлі фінустанови відбувся о 23 год. 20 хв.  25 квітня. Слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки встановили, що невідома особа вчинила з реактивного протитанкового гранатомета (РПГ-26) навмисний постріл у напрямку адмінбудівлі банку: пошкоджено металеві стійки секцій і скляних панелей, а також ліфтову шахту фінансової установи. Постраждалих немає".

Під час огляду місця події вилучено фрагменти металу, також по вулиці Краснова, поміж деревами, виявлено предмет, схожий на корпус реактивної протитанкової гранати (РПГ-26). Вилучене направлено на експертне дослідження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-