Армії обіцяють понад шість тисяч одиниць озброєння і військової техніки

Армії обіцяють понад шість тисяч одиниць озброєння і військової техніки

Укрінформ
Відповідно до державного оборонного замовлення, цього року Збройні сили України отримають понад 6 тисяч одиниць озброєння і військової техніки та понад 2 млн боєприпасів.

Про це у вівторок на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України Олексій Чернобай, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Державні підприємства продовжують постачати ЗСУ нове та модернізоване озброєння і військову техніку. Цього року на виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель Міністерство оборони уклало 91 контракт і додаткову угоду на понад 3 млрд грн. Відповідно до державного оборонного замовлення цього року Збройні сили України отримають понад 6 тисяч одиниць озброєння і військової техніки та понад 2 млн боєприпасів", - сказав Чернобай.

Він зазначив, що на сьогодні для Збройних сил України закуплено та поставлено майже 3 тисячі одиниць озброєння та військової техніки. Зокрема, це міномети, стрілецька зброя, бронетанкове озброєння, автомобільна техніка, тактичні ножі, засоби розвідки та спостереження, броньовані медичні машини та боєприпаси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-