Кличко вимагає реакції правоохоронців на

Кличко вимагає реакції правоохоронців на "алкомайдан"

Укрінформ
Події, які відбулися під КМДА у четвер, 21 квітня, повинні отримати оцінку від правоохоронних органів. 

Про це під час засідання Антикорупційної ради у понеділок заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Те, що відбулося на вулиці Здолбунівській, а потім біля приміщення Київради, недопустимо. Я впевнений у тому, що такі дії повинні отримати оцінку правоохоронних органів. Правоохоронці мають з'ясувати, хто були люди, які брали участь в провокаціях, і дати оцінку таким діям", - наголосив Кличко. 

Зокрема, мер зазначив, що щодня отримує тисячі звернень від мешканців Києва. 

"Кияни не хочуть "розливайок" по всьому місту. Я отримую інформацію, що криміногенна ситуація, на жаль, погіршується. 80% злочинів скоюється в алкогольному стані. Я наголошую, алкоголь в МАФах не буде продаватися", - сказав Кличко. 

За його словами, столична влада також підготувала проект рішення щодо заборони продажу алкоголю після 23 години. "Такий досвід є в різних європейських країнах", - додав мер. 

Нагадаємо, 21 квітня під стінами КМДА мітингували власники МАФів, протестуючи проти заборони продажу алкоголю в кіосках. Впродовж дня мітингувальники здійснили кілька спроб увірватися до будівлі столичної влади, внаслідок чого правоохоронці затримали для надання пояснень понад 50 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-